20% KORTING

DE „ALLES IN ÉÉN“ RONDLEIDING - KORTE VERSIE

Prijs per groep vanaf 178 EUR Boek nu
  • DUUR 3.5 uur
  • SOORT ACTIVITEIT RONDLEIDINGEN
  • BESCHIKBAARHEID januari – december
  • OPPIKKEN EN THUISBRENGEN Volgens uw specificaties (U geeft de locatie op bij uw boeking)

HEB JE NOG VRAGEN?

"Weinig tijd maar véél interesse?" Deze rondleiding is voor hen die nog nooit in Praag geweest zijn en de meest belangrijke bezienswaardigheden en historische plaatsen willen bezichtigen in een relatief korte tijdspanne. De rondleiding volgt de ’Royal Coronation Route’, eeuwenlang gevolgd door de Boheemse koningen. We starten bij de Kruidtoren aan het Republikeinse plein en vervolgen onze weg doorheen de Oude Stad, waarbij we verschillende bezienswaardigheden passeren, zoals de Astronomische Klok, het Oudestadsplein en de St.- Nikolaaskerk. Een bezoek aan het Joodse Getto, geeft u een kans om de tragische geschiedenis van de Joodse Gemeenschap beter te begrijpen. De rondleiding vervolgt over de wereldberoemde Karelsbrug, één van Europa’s oudste middeleeuwse bruggen, gaat dan verder door de pittoreske Neruda Straat tot we bij de Praagse Burcht aanbelanden. Daar bekijken we de adembenemende St-Vitus Kathedraal, het Oude Koninklijke paleis en tijdens de zomer ook de Koninklijke tuinen van de Praagse Burcht.

TipDeze tour is geschikt voor wie Praag (rechter + linkeroever) op korte tijd wil zien. Deze tour omvat ongeveer 30 hoogtepunten.

Inbegrepen:

  • diensten van een privé Nederlandstalige gids
  • oppikken aan het hotel of plaats naar keuze door je persoonlijke gids
  • privé-tour op maat

niet inbegrepen:

  • Tramkaartjes: 1,20 euro per persoon, ter plaatse te betalen indien nodig

PRIJSLIJST

20% KORTING
Excursie DUUR (uur) 1-3 personen 4-6 personen 7-9 personen 10-14 personen 15-19 personen 20-30 personen Boeking
Het Beste Van Praag 3.5 178 EUR 194 EUR 222 EUR 248 EUR 286 EUR 308 EUR Boek nu

Prijzen zijn inclusief BTW (21%) na 10% korting. Al onze rondleidingen zijn privé, er zijn geen andere toeristen in uw groep.

Photogallery

OPINIE VAN KLANTEN

Beste Eva,
Op 29 juli heb ik met mijn familie een rondleiding door Praag gehad met mijn familie via jouw reisbureau.
Ik wil hierbij graag nog even laten weten hoe wij de rondleiding ervaren hebben.
De gids sprak perfect Nederlands, wij hadden zelfs niet in de gaten dat hij eigenlijk Tsjechisch was. Voor de Engels sprekende persoon in mijn familie heeft hij alles perfect vertaald naar het Engels.
Hij wist zeel veel te vertellen over de stad en heeft ons leuke plaatsen laten zien die je als toerist nooit zal vinden.
Het voelde voor ons alsof wij door een bevriend iemand door de stad (oude centrum en joodse wijk en begraafplaats) werden rondgeleid in plaats van een gids die snel de rondleiding wilde afronden, wat voor ons zeer positief was. Tot slot heeft hij ons na de tour nog naar een mooi restaurant gebracht met prachtig uitzicht over de stad waar we met z'n allen nog gezellig geluncht hebben.
Hartelijk dank voor het verzorgen van de rondleiding (ook aan de gids) en als ik weer een keer in Praag ben zal ik zeer zeker weer via GTP een tour boeken!
Met vriendelijke groet,

Justin van Rooijen

Hoi Eva,
Mede namens de hele vriendengroep wil ik je nogmaals bedanken voor jouw inzet tijdens ons bezoek aan Praag. Het contact via de mail verliep al erg prettig en soepel en die verwachtingen zijn meer dan waargemaakt afgelopen weekend. Alle verzorgde onderdelen waren uitstekend geregeld, complimenten en dank daarvoor!!! Ook naar de chauffeur en je collega's die de rondleiding hebben verzorgd. Erg fijn ook om te zien hoe zowel jij als zij rekening hielden met de samenstelling en wensen van de groep. Super!!!! Mocht de gelegenheid zich voordoen, zullen wij jullie zeker aanbevelen!!! Groeten

Rob Veenman

Beste GTP team,
Via deze weg willen wij u nogmaals bedanken voor de tour die u ons gegeven heeft. We hebben er erg van genoten. Het mag met recht een Highlights of Praag tour genoemd worden. Vooral het laten zien van de grote verschillen van de stad heeft bij velen van onze groep een goede indruk achter gelaten. Iedereen was tevreden. Nogmaals dank, en wie weet tot een volgend keer. Met vriendelijke groet,

Sandro Kwestro

GuidedToursPrague & Events op Instagram

instagram.com/gtpevents/

Boeking form


Prijs / -

Alle prijzen zijn inclusief BTW. (BTW = 21%)