ONZE VISIE

„Onze klanten een persoonlijke en uiterst professionele dienst leveren die aan de verwachtingen voldoet. Terwijl andere aanbieders zich vooral op het massatoerisme richten, blijft kwaliteit onze absolute prioriteit. Wanneer u onze diensten gebruikt, is dit zoals naar een gezellig en kwaliteitsvol restaurant gaan in plaats van naar een fast-food restaurant."

Eva Hermans, GTP OPRICHTER

Eva Hermans

Wat in 2008 als een hobby begon, is uitgegroeid tot de passie om prachtige tours en geweldige ervaringen aan te bieden. We zijn heel dankbaar voor die fantastische 10 jaar met een steeds groeiend klantenbestand en we kijken ernaar uit te blijven innoveren en u op de best mogelijke wijze van dienst te zijn.


5 HOOGTEPUNTEN BETREFFENDE ONZE DIENSTEN

ZONDER TOEGEVINGEN

hoge kwaliteit - zonder uitzondering

OP MAAT

persoonlijke, professionele gidsen/chauffeurs/event-coördinatoren & op maat gemaakte rondleidingen, excursies en events

PROFESSIONEEL PERSONEEL

ervaring met de Belgische en Nederlandse cultuur en gewoontes zodat u zich kan "thuisvoelen" terwijl u Praag en Tsjechië ontdekt

INZET

toewijding en effectiveit omtrent organisatie

ERVARING

uitgebreide ervaring met het organiseren van meerdaagse programma's voor individuen & bedrijven


Guided Tours Prague® & Events

GUIDED TOURS PRAGUE® & EVENTS ontstond in 2007 te Praag. Het is een trendsetter in de Tsjechische toeristische industrie en trekt vooral klanten aan die een uitstekende, individuele en op maat gemaakte dienst willen.

Onze „RONDLEIDINGEN“ afdeling biedt u uiterst professionele gidsen aan die vol passie voor hun job uw verblijf in Praag onvergetelijk maken. Zij bezitten allemaal de officiële "Guide of Prague" licentie en scholen zich voortdurend bij terwijl ze vlot meerdere talen beheersen. Zij leveren u professionele rondleidingen aangepast aan uw voorkeuren.

Onze RONDLEIDINGEN

Onze „EVENTS“ afdeling biedt u enthousiaste, meertalige Event coördinatoren aan die veel ervaring hebben met het opstellen van meerdaagse programma's. Zij organiseren voor u vervoer (bussen, comfortabele auto's en prive-chauffeurs) hotels & accomodatie, reservaties voor restaurants, meeting & conferentie faciliteiten, culturele, vrije-tijd & team-building activiteiten.


ONZE EVENEMENTEN