Informatie

„Kleine versie van Praag“

"Kom met ons mee en bezoek een van de meest bewonderswaardige middeleeuwse steden van Zuid-Bohemen met het tweede grootste kastelencomplex van Centraal Europa!" Het kasteel is nu bezit van de Tsjechische staat en is een verzameling van 40 gebouwen die rond 5 binnenpleinen en 7 hectaren park gebouwd zijn. Het is het resultaat van een gestage uitbreiding tussen de 14de en 19de eeuw. De fundamenten van het huidige kasteel dateren van de 16de eeuw toen een grootschalige Renaissance hermodellering plaatsvond. Uw persoonlijke gids zal u meenemen door de kleine middeleeuwse straatjes met Renaissance huizen van Cesky Krumlov tot aan het kasteel met zijn prachtige tuinen en omgeving.

Ingangsgelden: 10,- EUR per persoon = volwassenen, 7,- EUR per persoon = studenten. Deze prijs is reeds inclusief de verplichte reservatietoeslagen.

Deze excursie kan ook gecombineerd worden met een bezoek aan de stad Ceske Budejovice en haar brouwerij (Budweis) of 1 van de andere mooie kastelen in Zuid-Bohemen zoals Cervena Lhota, Trebon, Hluboka. (12 u)

Praag

Details

Duur

10 u

Afstand tot Praag

180 km

Prijslijst

Alle prijzen zijn exclusief BTW. (BTW = 21%)

Excursie (destinatie) Duur (uur) Persoonlijke gids (voor de ganse groep) Privé transport (chauffeur & parking) / prijs per groep Boeking
1-2 personen 3-6 personen 7-12 personen 13-20 personen
CESKY KRUMLOV 10 250 EUR 325 EUR 355 EUR 395 EUR 475 EUR Boek nu
CESKY KRUMLOV + BUDWEIS/CERVENA LHOTA/TREBON/HLUBOKA 12 280 EUR 340 EUR 385 EUR 420 EUR 510 EUR Boek nu
Boeking


Prijs
-

Alle prijzen zijn exclusief BTW. (BTW = 21%)

Opinie van klanten

Perfect! Wij hebben vooral van het indrukwekkende kasteel in Cesky Krumlov genoten!

Bart, Den Haag

Een van de mooiste middeleeuwse steden in Europa!

Philippe, Brussel

Alles was leuk, interessant, romantisch, oud en indrukwekkend!