1,5 uur onvergetelijke ervaring en plezier in de stad!

Prijs per persoon39 EUR Boek nu
  • DUUR 2 uur (incl. oppikken aan het hotel door je persoonlijke gids)
  • SOORT ACTIVITEIT SPECIALE ACTIVITEITEN
  • BESCHIKBAARHEID januari – december
  • OPPIKKEN EN THUISBRENGEN Volgens uw specificaties (U geeft de locatie op bij uw boeking)

HEB JE NOG VRAGEN?

Ben je al die wandeltochten door Praag beu? Zou je een geweldige en interessante tijd willen beleven met je groep vrienden, collega´s of zakenpartners? Aarzel dan niet en boek onze geweldige Escape rooms game als onderdeel van je bedrijfsentertainment! Ontdek onze indoor activiteiten boordevol innovatieve en probleemoplossende uitdagingen! Kies gewoon één van de 3 originele onderwerpen en voel je effectief als een deel van het verhaal.

Opmerking Dit Escape rooms game kan geboekt worden vanaf 6 personen. De minimumleeftijd voor deze tour is 18 jaar.

Onderwerp 1: Revolutie - Communistisch Tsjecho-Slowakije

Kan je je voorstellen dat je in Tsjecho-Slowakije leefde tijdens het communistisch tijdperk? Nu heb je de beste kans om het te proberen! Maak de trip van het communistisch regime naar de vrijheid. Stap in het voetspoor van Vaclav Havel en andere beroemde dissidenten. Voel je als een echte activist van de Fluwelen revolutie. Gebruik je beste vaardigheden om weer te ontsnappen naar de vrijheid.

Onderwerp 2: Actie - Semtex-code

Hoe zou het zijn je in een actiefilm te bevinden? Semtex, het plastic explosief, werd uitgevonden in voormalig Tsjecho-Slowakije en wordt vandaag nog steeds hier geproduceerd. Word een Agent 007 en volg de ontslagen gekke man van dit geheim labo naar een verborgen voorraad. De semtex-tijdbom tikt en je moet ze binnen de 60 minuten deactiveren.

Onderwerp 3: Middeleeuwen - De Bijbel van Satan

Ben je geïnteresseerd in de donkere Middeleeuwen met al hun mysteries? Volg de weg van de Codex Gigas, het grootste handgeschreven boek ter wereld, ook wel de Bijbel van Satan genoemd. Volgens de legende verbergt dit boek het geheim van de zeven doodzonden en werd het geschreven door de duivel.

inbegrepen

  • oppikken aan het hotel door je persoonlijke gids
  • instructies en uitleg, opdeling in teams
  • je eigen Game Master
  • een onvergetelijk game (60 min)

OPINIE VAN KLANTEN

GuidedToursPrague & Events op Instagram

instagram.com/gtpevents/

Boeking form


Prijs / -

Alle prijzen zijn inclusief BTW. (BTW = 21%)