Informatie

Zaken en life-style

Hebt u een bijzondere interesse in de Praagse economische data en business ontwikkelingen?
„U bent op zakenreis en wil dit even combineren met een korte, interessante rondleiding over Praag waarin u meer te weten komt over de economie-gerelateerde aspecten?“ Dan is deze rondleidingen geschikt voor u! Uw persoonlijke gids neemt u mee langs de belangrijkste bezienswaardigheden en gebouwen van de Oude Stad, waarbij extra aandact wordt besteed aan de architecturele en zakelijk gerelateerd onderwerpen en dat wat betreft de laatste 20 jaar. Daarbij leert u ook bij over de levenstijl van de Tsjechen. Kom mee en bezoek  de stad op een heel praktishe manier. De rondleiding kan aansluiten op   of met een "brunch/lunch/diner".

Tip: geschikt voor zakenlieden of voor hen die een bijzondere interesse hebben in economie-gerelateerde aspecten. De rondleiding bevat ongeveer 15 bezienswaardigheden.

Details

Prijslijst

Rondleiding Duur (uur) 1-3 personen 4-6 personen 7-9 personen 10-14 personen 15-20 personen Boeking
Zakelijke Rondleiding 2 69 EUR 74 EUR 79 EUR 85 EUR 95 EUR Boek nu

Alle prijzen omvatten de diensten van een professionele Nederlandstalige gids. U wordt bij het hotel of op een andere plaats in Praag opgehaald. Al onze rondleidingen zijn privé, er zijn geen andere toeristen in uw groep. Prijzen zijn exclusief BTW (21%).

Boeking


Prijs
-

Alle prijzen zijn exclusief BTW. (BTW = 21%)

Opinie van klanten

Hoi Eva, Mede namens de hele vriendengroep wil ik je nogmaals bedanken voor jouw inzet tijdens ons bezoek aan Praag. Het contact via de mail verliep al erg prettig en soepel en die verwachtingen zijn meer dan waargemaakt afgelopen weekend. Alle verzorgde onderdelen waren uitstekend geregeld, complimenten en dank daarvoor!!! Ook naar de chauffeur en je collega's die de rondleiding hebben verzorgd. Erg fijn ook om te zien hoe zowel jij als zij rekening hielden met de samenstelling en wensen van de groep. Super!!!! Mocht de gelegenheid zich voordoen, zullen wij jullie zeker aanbevelen!!! Groeten

Rob Veenman

Kort, informatief, interessant! Perfect!