Informatie

„Diner met fantastische avondzichten“

Op zoek naar een interessante plek om van een diner te genieten? Beleeft u graag wat plezier met vrienden en collega's? Zoekt u een originele plaats voor een familiebijeenkomst? Of organiseert u graag voor uw zakenrelaties een origineel bedrijfsuitje? Ga met ons mee op een avondcruise die u niet snel zal vergeten. Tijdens deze rondvaart op de rivier Vltava door het historische hart van Praag kan u genieten van een rijkelijk buffet van internationale en Tsjechische gerechten. Natuurlijk mag Live-muziek niet ontbreken. Kom en beleef het mee!

Inclusief: welkomstdrankje, diner, live-muziek, 3u bootrondvaart.

Extra's: Persoonlijke Nederlandstalige gids met ophaling aan uw hotel/transport naar en van de boot op aanvraag mogelijk. Individuele prijs overeen te komen.

Reserverings-en betalingsvoorwaarden

Al de bootrondvaarten moeten op voorhand gereserveerd en betaald worden. Wanneer we uw betaling ontvangen hebben sturen wij u een waardebon. Met deze presenteert u zich ten laatste 15 minuten voor de start van de rondvaart aan kassa nr. 5 onder/aan de Cech bridge = "Cechuv most". Daar vertelt men u de naam van de uw boot. Al de boten starten en meren terug aan de Cech brug. (Oude Stad)

Cech bridge Oude Stad

Details

Duur

3 u

Prijs

43 EUR per persoon

Boeking

Ik heb interesse voor


Prijs
-

Alle prijzen zijn exclusief BTW. (BTW = 21%)