Informatie

De historische „rechteroever“

"U wilt één van de oudste delen van de stad ontdekken, gekenmerkt door een mengeling van architectuurstijlen?" Twijfel dan niet en volg ons doorheen het hartje van de stad! De ‘Oude Stad’ is letterlijk het centrum van Praag en tegelijkertijd één van de oudste delen. Onze gids leidt u door de met kasseien bezaaide middeleeuwse steegjes en straten. U kan de wondermooie gevels en zuilengangen van het Oudestadsplein bewonderen, evenals de beruchte astronomische klok, adembenemend mooie kerken en de vele historische herenhuizen met hun gotische kelders. De rondleiding eindigt aan de gotische Karelsbrug. Op het einde van de rondleiding kan de gids u enkele traditionele Praagse café's aanbevelen waar u dit allemaal kan ‘verteren’ met een drankje.

Tip: voor hen die de belangrijkste plaatsen en historiek van de oude stad willen ontdekken. Rondleiding bevat ongeveer 25 bezienswaardigheden.

Details

Prijslijst

Rondleiding Duur (uur) 1-3 personen 4-6 personen 7-9 personen 10-14 personen 15-20 personen Boeking
Oude Stad en Karelsbrug 3 99 EUR 107 EUR 114 EUR 130 EUR 145 EUR Boek nu

Alle prijzen omvatten de diensten van een professionele Nederlandstalige gids. U wordt bij het hotel of op een andere plaats in Praag opgehaald. Al onze rondleidingen zijn privé, er zijn geen andere toeristen in uw groep. Prijzen zijn exclusief BTW (21%).

Boeking


Prijs
-

Alle prijzen zijn exclusief BTW. (BTW = 21%)

Opinie van klanten

Leuk, leuk , leuk! Bedankt!

Sarah, Utrecht

De naam 'Gouden Stad' waard. Prachtige gebouwen.

Paul, Amsterdam

De astronomische klok is geweldig! De rondleiding was de moeite waard! De gidsen zijn perfect!