Informatie

Tour der vergeten geheime plekken

"U heeft een bijzondere interesse in de geschiedenis van de Joodse gemeenschap in Praag?" Ga dan met ons mee door de Joodse wijk en luister naar de fascinerende en bizarre  legende van de golem, die in de 16de eeuw in het geheim werd gecreëerd. Probeer te verstaan hoe de vele Joden afgesloten in het Joodse kwartier leefden. We zullen verschillende synagogen passeren, zoals de Oud-nieuw-Synagoog (de oudste en enige nog steeds actieve synagoog in Centraal Europa), de Pinkas-Synagoog, de Klausen-Synagoog, de Hoge Synagoog en de Spaanse Synagoog. U ziet ook het huis van Franz Kafka en de oude Joodse begraafplaats.

Ingangsgelden: 20,- EUR per persoon = volwassenen, 13,- EUR per persoon = studenten (4 Synagogen + Joodse begraafplaats), ter plaatse te betalen.

Tip: geschikt voor hen die een bijzondere interesse hebben in de geschiedenis van de Joodse gemeenschap en hun tradities.

Details

Prijslijst

Rondleiding Duur (uur) 1-3 personen 4-6 personen 7-9 personen 10-14 personen 15-20 personen Boeking
Het Joodse Kwartier 3 119 EUR 129 EUR 139 EUR 149 EUR 159 EUR Boek nu

Alle prijzen omvatten de diensten van een professionele Nederlandstalige gids. U wordt bij het hotel of op een andere plaats in Praag opgehaald. Al onze rondleidingen zijn privé, er zijn geen andere toeristen in uw groep. Prijzen zijn exclusief BTW (21%).

Boeking


Prijs
-

Alle prijzen zijn exclusief BTW. (BTW = 21%)

Opinie van klanten

Geachte mevrouw Hermans, de rondleiding door de Praagse Joodse Wijk was heel interessant! Bedankt!

Studentenvereniging, Rotterdam

Een geweldige rondleiding! Dank u!