Informatie

De „alles in één“ rondleiding - lange versie

Heeft u een ganse dag tijd en wil u zoveel mogelijk bezichtigen van Praag? Deze rondleiding is voor hen die nog nooit in Praag geweest zijn en de meest belangrijke bezienswaardigheden en historische plaatsen willen bezichtigen in één dag tijdspanne. De rondleiding volgt de ’Royal Coronation Route’, eeuwenlang gevolgd door de Boheemse koningen. We starten bij de Kruidtoren aan het Republikeinse plein en vervolgen onze weg doorheen de Oude Stad, waarbij we verschillende bezienswaardigheden passeren, zoals de Astronomische Klok, het oude stadsplein en de St.- Nikolaaskerk. Een bezoek aan het Joodse Getto, geeft u een kans om de tragische geschiedenis van de Joodse Gemeenschap beter te begrijpen. De rondleiding vervolgt over de wereldberoemde Karelsbrug, één van Europa’s oudste middeleeuwse bruggen,  gaat dan verder door de pittoreske Neruda Straat tot we bij de Praagse Burcht aanbelanden. Daar bekijken we de adembenemende St-Vitus Kathedraal, het Oude Koninklijke paleis en tijdens de zomer ook de Koninklijke tuinen van de Praagse Burcht.

Ingangsgelden: 10,- EUR per persoon (Praagse Burcht complex), ter plaatse te betalen

Tip: Deze rondleiding is geschikt indien u het belangrijkste (linker- en rechteroever) wil zien in een relatief korte tijdspanne en bevat ongeveer 45 bezienswaardigheden.

Details

Prijslijst

Rondleiding Duur (uur) 1-3 personen 4-6 personen 7-9 personen 10-14 personen 15-20 personen Boeking
Het Beste van Praag - Volle Dag 8 229 EUR 239 EUR 249 EUR 269 EUR 289 EUR Boek nu

Alle prijzen omvatten de diensten van een professionele Nederlandstalige gids. U wordt bij het hotel of op een andere plaats in Praag opgehaald. Al onze rondleidingen zijn privé, er zijn geen andere toeristen in uw groep. Prijzen zijn exclusief BTW (21%).

Boeking


Prijs
-

Alle prijzen zijn exclusief BTW. (BTW = 21%)

Opinie van klanten

Geachte mevrouw Hermans, We hebben een fantastische 6 daagse in Praag achter de rug. Ik wil u vooral bedanken en proficiat wensen voor de gidsen die ons in Praag hebben rondgeleid. Alles was precies zoals ik had gevraagd. De gidsen waren goed op tijd en hebben zeker niet op een minuut gekeken. Ze hebben hun gidsbeurt zeer professioneel aangepakt én in een ongelooflijk goed Nederlands. Ze waren erg goed voorbereid en konden op al onze vragen antwoorden. We hebben er heel erg van genoten en ontzettend veel geleerd. Als ik mensen ken die Praag willen bezoeken zal ik u en uw organisatie zeker aanbevelen. Wil zo vriendelijk zijn om onze grootste waardering en dankbaarheid aan beide gidsen over te maken. Met vriendelijke en zeer dankbare groeten

Luc Delanghe, België

Beste GTP team, Via deze weg willen wij u nogmaals bedanken voor de tour die u ons gegeven heeft. We hebben er erg van genoten. Het mag met recht een Highlights of Praag tour genoemd worden. Vooral het laten zien van de grote verschillen van de stad heeft bij velen van onze groep een goede indruk achter gelaten. Iedereen was tevreden. Nogmaals dank, en wie weet tot een volgend keer. Met vriendelijke groet,