Informatie

De „alles in één“ rondleiding - korte versie

"Weinig tijd maar véél interesse?" Deze rondleiding is voor hen die nog nooit in Praag geweest zijn en de meest belangrijke bezienswaardigheden en historische plaatsen willen bezichtigen in een relatief korte tijdspanne. De rondleiding volgt de ’Royal Coronation Route’, eeuwenlang gevolgd door de Boheemse koningen. We starten bij de Kruidtoren aan het Republikeinse plein en vervolgen onze weg doorheen de Oude Stad, waarbij we verschillende bezienswaardigheden passeren, zoals de Astronomische Klok, het Oudestadsplein en de St.- Nikolaaskerk. Een bezoek aan het Joodse Getto, geeft u een kans om de tragische geschiedenis van de Joodse Gemeenschap beter te begrijpen. De rondleiding vervolgt over de wereldberoemde Karelsbrug, één van Europa’s oudste middeleeuwse bruggen,  gaat dan verder door de pittoreske Neruda Straat tot we bij de Praagse Burcht aanbelanden. Daar bekijken we de adembenemende St-Vitus Kathedraal, het Oude Koninklijke paleis en tijdens de zomer ook de Koninklijke tuinen van de Praagse Burcht.

Tip: Deze rondleiding is geschikt indien u het belangrijkste (linker- én rechteroever) wil zien in een relatief korte tijdspanne en bevat ongeveer 35 bezienswaardigheden.

Details

Prijslijst

Rondleiding Duur (uur) 1-3 personen 4-6 personen 7-9 personen 10-14 personen 15-20 personen Boeking
Het Beste Van Praag - Halve Dag 4 129 EUR 139 EUR 145 EUR 175 EUR 195 EUR Boek nu

Alle prijzen omvatten de diensten van een professionele Nederlandstalige gids. U wordt bij het hotel of op een andere plaats in Praag opgehaald. Al onze rondleidingen zijn privé, er zijn geen andere toeristen in uw groep. Prijzen zijn exclusief BTW (21%).

Boeking


Prijs
-

Alle prijzen zijn exclusief BTW. (BTW = 21%)

Opinie van klanten

Hoi Eva, Mede namens de hele vriendengroep wil ik je nogmaals bedanken voor jouw inzet tijdens ons bezoek aan Praag. Het contact via de mail verliep al erg prettig en soepel en die verwachtingen zijn meer dan waargemaakt afgelopen weekend. Alle verzorgde onderdelen waren uitstekend geregeld, complimenten en dank daarvoor!!! Ook naar de chauffeur en je collega's die de rondleiding hebben verzorgd. Erg fijn ook om te zien hoe zowel jij als zij rekening hielden met de samenstelling en wensen van de groep. Super!!!! Mocht de gelegenheid zich voordoen, zullen wij jullie zeker aanbevelen!!! Groeten

Rob Veenman

Beste GTP team, Via deze weg willen wij u nogmaals bedanken voor de tour die u ons gegeven heeft. We hebben er erg van genoten. Het mag met recht een Highlights of Praag tour genoemd worden. Vooral het laten zien van de grote verschillen van de stad heeft bij velen van onze groep een goede indruk achter gelaten. Iedereen was tevreden. Nogmaals dank, en wie weet tot een volgend keer. Met vriendelijke groet,