Informatie

De „sunset“ rondleiding

"Bent u geïnteresseerd in onze gezellige stad wanneer zij de nacht begroet en zachtjes in slaap valt?" Ga dan mee op deze avondrondeiding! Praag is uiterst gezellig in de late namiddag en het begin van de avond. Wanneer we over de Karelsbrug wandelen kan u genieten van de adembenemende zonsondergang. U kan de wondermooie gevels en zuilengangen van het oude stadsplein bewonderen, evenals de beroemde astronomische klok. Deze rondleiding kan gecombineerd worden met een bezoek aan een gezellige wijnbar, waar u kan genieten van wijn, kaas en zoveel meer...

Tip: Fantastische rondleiding indien u Praag wil bewonderen in een variëteit van lichteffecten en kleuren. Er zijn ook minder toeristen aanwezig. Rondleiding bevat ongeveer 25 bezienswaardigheden.

Details

Prijslijst

Rondleiding Duur (uur) 1-3 personen 4-6 personen 7-9 personen 10-14 personen 15-20 personen Boeking
Goedenavond Praag! 3 99 EUR 107 EUR 114 EUR 130 EUR 145 EUR Boek nu

Alle prijzen omvatten de diensten van een professionele Nederlandstalige gids. U wordt bij het hotel of op een andere plaats in Praag opgehaald. Al onze rondleidingen zijn privé, er zijn geen andere toeristen in uw groep. Prijzen zijn exclusief BTW (21%).

Boeking


Prijs
-

Alle prijzen zijn exclusief BTW. (BTW = 21%)

Opinie van klanten

De naam 'Gouden Stad' waard. Prachtige gebouwen“

Paul, Amsterdam

Heel Praag is een groot museum met zijn oude, kleurige en prachtige gebouwen. Een leuke romantische stad. De avondrondleiding was erg leuk.