Informatie

De „sunrise“ rondleiding

Deze rondeiding is geschikt voor hen die de magische atmosfeer en zonsopgang willen meemaken zonder vele andere toeristen op straat. Met uw persoonlijke gids bezoekt u de mooiste bekende en meer verscholen plaatsen in de stad en kan u onbezorgd fotos maken van de historische gebouwen terwijl u de bouwstijlen bezichtigt: gotiek in de oude stad en de Karelsbrug, barokke paleizen, Nieuw Renaissance (National Theater). Het ‘Gemeentehuis’ of Obecní dum werd in Jugendstil gebouwd. Moderne bouwwerken zijn er ook, voornamelijk het ‘Dansende Huis’. Deze rondleiding kan dan gecombineerd worden met een “Brunch” in een gezellig koffie– en gebak–huis.

Tip: Geschikt voor hen die Praag willen ontdekken tijdens het ochtendgloren en daarbij sfeervolle foto's willen maken. Rondleiding bevat ongeveer 25 bezienswaardigheden.

Details

Prijslijst

Rondleiding Duur (uur) 1-3 personen 4-6 personen 7-9 personen 10-14 personen 15-20 personen Boeking
Goede Morgen Praag! 3 99 EUR 107 EUR 114 EUR 130 EUR 145 EUR Boek nu

Alle prijzen omvatten de diensten van een professionele Nederlandstalige gids. U wordt bij het hotel of op een andere plaats in Praag opgehaald. Al onze rondleidingen zijn privé, er zijn geen andere toeristen in uw groep. Prijzen zijn exclusief BTW (21%).

Boeking


Prijs
-

Alle prijzen zijn exclusief BTW. (BTW = 21%)

Opinie van klanten

De naam 'Gouden Stad' waard. Prachtige gebouwen.

Paul, Amsterdam

Onze gids was schitterend! Wij hebben zeer genoten van onze rondleiding!