Informatie

"Ontdek de Praagse gastronomie"

Heeft u een bijzondere interesse in gastronomie?"  Ziet u een  combinatie van gastronomie en wijn wel zitten? Ga met ons mee op deze gastronomische rondleiding in Praag! Deze rondleiding is ontworpen voor wie Tsjechisch eten en Moravische wijnen wil ervaren in een gezellige en lokale atmosfeer. De gekozen restauranten  variëren van traditioneel tot trendy! Dit is een unieke manier om Praag te ervaren door middel van haar eten en drank, samen met uw persoonlijke gids die veel weet over de lokale gastronomie. Tijdens de rondleiding zal u niet alleen enkele zeer smakelijke gerechten degusteren maar ook veel te weten komen over de historische ontwikkelingen van de Tsjechische gastronomie. Al de verschillende proevertjes maken samen een lekkere maaltijd.

Opmerking: de minimum leeftijd voor comsumptie van alcohol in de Tsjechische Republiek is 18 jaar. Non-alcoholische versie van de rondleiding is mogelijk.

  • Inclusief:
  • Persoonlijke professionele lokale gids
  • 5 leuke locaties
  • Degustatie van gerechten en wijn
  • Flesje water voor iedere deelnemer aan de start
  • Ophaling aan uw hotel op een vooraf afgesproken tijdstip

Details

Duur

4 u

Prijs

69 EUR per persoon

Boeking

Ik heb interesse voor

Prijs
-

Alle prijzen zijn exclusief BTW. (BTW = 21%)

Opinie van klanten

Onze gids was schitterend! Wij hebben zeer genoten van onze rondleiding!

Marianne, Groningen

Hoi! Wij hebben de beste specialiteiten uit Praag gegeten en een geweldige gids gehad! Dank u voor de moeite en ganse organisatie!