Informatie

De historische „linkeroever“

"U bent geïnteresseerd in de geschiedenis van Tsjechië? U zou willen weten wat er gebeurd is met de koninklijke familie?" Dan is dit de geschikte rondleiding! Na een algemene introductie over de geschiedenis van Praag wandelen we over de wereldberoemde middeleeuwse Karelsbrug, door de Mostecká straat, passeren we het Plein van de Kleine Zijde en belanden we bij de Praagse burcht, opgericht in 890 door prins Borivoj. De burcht zal u fascineren met bezienswaardigheden zoals de St. Vitus kathedraal, het Oude Koninklijke paleis, het Nieuwe Koninklijke paleis, de Sint-Jorisbasiliek en het Gouden Straatje. De rondleiding eindigt met een adembenemend uitzicht over de hele stad.

Ingangsgelden: 10,- EUR per persoon (volwassenen), 5,- EUR per persoon = studenten (Praagse burcht complex), ter plaatse te betalen.

Tip: Indien u de verborgen plaatsen van Praag wil ontdekken en ook de vele historische gebouwen bewonderen. Rondleiding bevat ongeveer 30 bezienswaardigheden.

Details

Prijslijst

Rondleiding Duur (uur) 1-3 personen 4-6 personen 7-9 personen 10-14 personen 15-20 personen Boeking
De Praagse Burcht en Kleine Zijde r 4 129 EUR 139 EUR 145 EUR 175 EUR 195 EUR Boek nu

Alle prijzen omvatten de diensten van een professionele Nederlandstalige gids. U wordt bij het hotel of op een andere plaats in Praag opgehaald. Al onze rondleidingen zijn privé, er zijn geen andere toeristen in uw groep. Prijzen zijn exclusief BTW (21%).

Boeking


Prijs
-

Alle prijzen zijn exclusief BTW. (BTW = 21%)

Opinie van klanten

Hoi Eva, de rondleiding door de Kleine Zijde was uitstekend! Groet,

Bram, Utrecht

De leukste rondleiding in mijn leven! Bedankt voor alles!